Surround sound cuts sound

Discussion in 'General Chat' started by Dell, Sep 25, 2017.

  1. Dell

    Dell

    Joined:
    Sep 25, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hi all
    New to this forum
    I hope someone can help me I have onkyo amp when it is on works fine until anything else is turned on then it cuts but not sound but not always for a few seconds, I have tried plugging in in a different socket and I have had the house electric checked out can anyone help?
    Thanks in advance Dell
     
    Dell, Sep 25, 2017
    #1
    1. Advertisements

  2. Dell

    leaudiophile

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    Manchester
    I used an Onkyo, which had a similar problem, it cut out when I went from 5.1 to 7.1 channel. Then back to 7.1, I put the problem down to the connection, too much power was going into the 5.1 as it was set up for 7.1.When I went back to the 5.1.It may be the same problem with yours.
     
    leaudiophile, Oct 3, 2017
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. John Gellings

    WTB: Clicks and Cuts Vol 1 and 2 on CD

    John Gellings, May 11, 2004, in forum: Pro Audio
    Replies:
    0
    Views:
    185
    John Gellings
    May 11, 2004
  2. RB
    Replies:
    16
    Views:
    349
    Ricky W. Hunt
    May 21, 2004
  3. song writer

    Do wedge-cuts really work?

    song writer, Oct 24, 2004, in forum: Pro Audio
    Replies:
    5
    Views:
    245
    **bg**
    Oct 27, 2004
  4. mrowe2001@aol.com

    Why use a mic that cuts off at 40 hz for orchestra?

    mrowe2001@aol.com, Jan 15, 2008, in forum: Pro Audio
    Replies:
    18
    Views:
    260
    Scott Dorsey
    Jan 22, 2008
  5. JY
    Replies:
    34
    Views:
    642
    Agent 86
    May 16, 2008
  6. Reg Ritter

    "Protect" message cuts out signal on Sony STR-DE595

    Reg Ritter, Oct 13, 2006, in forum: Audio Equipment
    Replies:
    3
    Views:
    483
    Reg Ritter
    Oct 21, 2006
  7. Steven Bell

    AutoSave cuts off soft synth

    Steven Bell, Jun 23, 2005, in forum: Cakewalk
    Replies:
    1
    Views:
    186
    Ricky Hunt
    Jun 23, 2005
  8. LX World
    Replies:
    8
    Views:
    199
    The Squig
    Jul 29, 2003
Loading...